Parasta Suomelle

 

Parasta Suomelle on Suomen itsenäisyyden juhlavuotena käynnistetty hanke. Sen tavoitteena on välittää evankeliumia suomalaisille Hyvä Sanoma -lehden ja teemaan liittyvien tapahtumien kautta. Hanke käynnistettiin syyskuussa 2017. Hyvä Sanoma -lehden juhlanumeron jakamiseen sekä Parasta Suomelle -tapahtumien järjestämiseen osallistui 170 seurakuntaa. Hyvä Sanoma - juhlanumero postitettiin viiteensataan tuhanteen talouteen.

 

Parasta Suomelle on helluntaiseurakuntien kotimaanjärjestö Hyvä Sanoma ry:n ja kustannusliike Aikamedian organisoima hanke. Parasta Suomelle tukee ja rohkaisee seurakuntia Hyvä Sanoma -julistamiseksi paikalliseen sekä alueelliseen yhteistyöhön toisten seurakuntien kanssa.

 

Hyvä Sanoma ry kerää seurakuntien tueksi myös lahjoituksia. Lahjoitusvarat käytetään Hyvä Sanoma -lehtien levittämiseen osana seurakuntien Parasta Suomelle -tapahtumia. Lahjoituksensa voi kohdentaa Parasta Suomelle -kampanjan toteuttamiseksi Suomessa mille paikkakunnalle tahansa. Lehdet jaetaan postin kautta tai vapaaehtoisverkoston jakamana. Lahjoituslinkki löytyy tästä!

 

 

Aikamedia                                        Hyvä Sanoma ry
Vesa Halonen                                  Janne Lahti
Keräysluvat/maksupalveluntarjoaja
Hyvä Sanoma ry | Kauppatie 117, 62200 Kauhava |
© AIkamedia Oy 2017