Kristillinen aikakauslehti | Kampanja syksy 2017

Parasta sinulle – Parasta Suomelle

Suomi on hyvä maa. Se on paras meille suomalaisille.” Näihin edesmenneen kenraali Adolf Ehrnroothin sanoihin on vieläkin helppo yhtyä.

Paras maa muodostuu monen asian yhteisvaikutuksesta. Jumalan kunnioittaminen ja kristilliset arvot ovat kiistatta olleet koko itsenäisyytemme ajan merkittävä tekijä kansakuntamme hyvinvoinnissa ja kehittymisessä. Kysymys ei ole ainoastaan kulttuurista vaan koko yhteiskunnan perusrakenteista, joiden pohjalla on kristillinen ihmiskuva.

Yksi oivallinen esimerkki kristillisen ihmiskuvan mukaisesta toiminnasta on kesällä julkisuudessa esitelty turkulaisen opiskelijan Facebook-haaste. Syöpään sairastuneen opiskelijan vetoomus uusien luovuttajien saamiseksi kantasolurekisteriin kosketti monia, ja rekisteriin ilmoittautui tuhansia uusia luovuttajia. Nyt ei puhuta pienestä asiasta: sopivan kantasolusiirteen löytyminen merkitsee sitä, että syöpää sairastavan parantumisennuste nousee lähes nollasta jopa kahdeksaankymmeneen prosenttiin.

Heikoista huolehtimisen, lähimmäisenrakkauden, rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden periaatteet nousevat nimenomaan Raamatun opetuksesta ja arvoista. Myös tämän lehden arvopohja perustuu Raamattuun. Hyvä Sanoma on kristillinen julkaisu, joka on ilmestynyt säännöllisesti jo 75 vuotta. Tämä Suomen juhlavuoden kunniaksi toimitettu Parasta Suomelle -teemanumero on jaettu syyskuussa maamme helluntaiseurakuntien ja yksityisten kristittyjen lahjana yli miljoonalle suomalaiselle. Parasta Suomelle -teema löytyy myös monien seurakuntien syyskauden ohjelmasta, johon kannattaa osallistua.

Hyvä Sanoma -lehden ja seurakuntien viesti on rohkaiseva: Jumalan kunnioittaminen ja kristilliset arvot toimivat edelleen. Ne tarjoavat hyviä rakennusaineita niin yksilölle kuin koko yhteiskunnalle. Kyse ei ole vain ulkonaisista ja opituista käyttäytymismalleista vaan kokonaisvaltaisesti ihmisen elämässä vaikuttavasta voimasta. Kristillisten arvojen lähteenä on henkilökohtainen yhteys Jumalaan ja hänen sanaansa Raamattuun. 

Sanoma ristiinnaulitusta Jeesuksesta tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden muutokseen ja uuteen elämään sekä toivoon, joka kantaa yli kuolemankin.

Tämän Hyvä Sanoma -lehden myötä toivotan parasta sinulle ja parasta Suomelle!

Janne Lahti
toiminnanjohtaja, Hyvä Sanoma ry


Lue myös nämä jutut

Kun kaikki toivo oli mennyt, Janne Pahkala päätti kokeilla rukousta. Se kannatti.
Kari Ketojasta ja Marjaana Raumasta tuli pastoreita, koska he halusivat muidenkin kokevan Jumalan ja seurakunnan huolenpitoa.
Oli vuosi 1968, ja kahdeksanvuotias Kari Ketoja oli saanut juuri di...
Voivatko rikkinäisyys ja synnintunto ollakin lahjoja? Pimeitä vaiheita läpikäynyt Jippu uskoo, että voivat.
Parasta Suomelle